игровые автоматы Вавада2024 с бонусами и промокодами. Играйте выгодно в 5000 слотов со всего мира от официальных провайдеров. Совершайте переводы и ставки, задавайте вопросы и становитесь профи гемблинга

Zara materializa el penalti de la victoria en Tordoia

Gran partíu del Xixón Femenín en A Coruña, que tuvo que remontar 2 goles mui tempraneros.

Zara materializa'l penalti de la victoria en Tordoia
Zara materializa’l penalti de la victoria en Tordoia | Semeya Menchu Vigil

Y ye qu’a los siete minutos del entamu del xuegu encaxáron-yos el primer gol, nuna xugada ensin apenes peligru; pase atrás a la portera que la pilló a contrapié.

Tordoia 2 – 3 Xixón

Tordoia: Andrea (Miriam 76′), Irene, Leticia I, Selena, Raquel, Laura (Cintia 49′), Rebeca, Leticia II, Carla (Julia 83′), Marta (Verónica 76′), Lucía

Xixón: Lore, Tifi, Paula (Ivana 89′),Raquel (Sara 66′), Aida, Trevi, Lydia, Maribel, Mayra, Zara, Carla (Elvira 78′)

Goles:
1-0 Zara (PP) 7′
2-0 Lucía 30′
2-1 Carla 42′
2-2 Carla 47′
2-3 Zara 74′

Incidencies: Partíu disputáu en Tordoia (A Coruña) sobre cesped artificial.

El segundj gol llegó nel minutu 30 nuna falta llanzada a 2 metros de la frontal del área y en clamorosu fuera de xuegu que’l llínia nun quiso ver. Aún así, les nuestres xugadores nun se vinieron abaxo y siguieron atacando, con gran tiru al palu llanzáu por Paula. Les xixonesed yeren dueñes del partíu. Maribel, con una xugada pela banda derecha tuvo a puntu de marcar con un gran disparu y una gran parada de la portera Andrea. Por fin, nel min. 42 obtuvieron los sos frutos gracies a la constancia con un gran gol de Carla, y así se llegó al descansu col 2-1 nel marcador.

Arrancó la segunda metá igual qu’acabó la primera, col dominiu absolutu del Xixón, y resolviendo con solvencia la defensa les poques llegaes de les gallegues. Nel minutu 47, pase en llargo a Carla que resuelve perfectamente, unviando’l balón al llau derechu de la rede, algamando l’empate.

A partir d’ehí l’acosu foi total per parte del nuestru equipu, tanto que nel minutu 74 pitóse penalty nuna internada de Paula pela banda izquierda nel área na que la portera llegó a destiempu, arrollándola. Penalty llanzáu por Zara obteniendo’l gol de la victoria. Control absolutu de les xixoneses hasta’l final del alcuentru.

Mui buen partíu del Xixón F. Femenín, que na próxima xornada, a disputase en dos selmanes, recibe a El Olivo nos campos de la federación de Roces.